MagicEngine
Forums
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
 Japanese English 

www.turbo2k.net forum problems?

 
Post new topic   Reply to topic    MagicEngine Forum Index -> General
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jammaniaclord
Elder
Elder


Joined: 28 Aug 2002
Posts: 339
Location: Pulaski,PA (USA)

PostPosted: Thu Jul 27, 2006 3:44 am    Post subject: www.turbo2k.net forum problems? Reply with quote

Has anyone had problems with the forums being down here at this site, or am i the only one? Any light shed on this would be a great help.

Thanks gang!! Very Happy Very Happy Very Happy
_________________
The J'lord!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address
Odonadon
Member
Member


Joined: 20 Apr 2002
Posts: 68
Location: Turbo2k

PostPosted: Thu Jul 27, 2006 4:12 am    Post subject: Reply with quote

Hi all,

Yes there is a problem with the forum. It looks like it lost communication with the back end database somehow. I will try and repair it but but I can't I'll have to restore from backup, and the latest backup I have is just under 2 weeks old, so we'll lose some posts.

I'll keep you posted.
(No pun intended Smile )

OD
_________________
http://turbo2k.net
Truly the Turboist of PCE sites.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
jammaniaclord
Elder
Elder


Joined: 28 Aug 2002
Posts: 339
Location: Pulaski,PA (USA)

PostPosted: Fri Jul 28, 2006 4:31 pm    Post subject: Reply with quote

Sweet!

Sorry to hear about the problem though. I miss posting there, and checking the other posts from the regulars.

Come back soon OD! Very Happy Very Happy
_________________
The J'lord!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address
Odonadon
Member
Member


Joined: 20 Apr 2002
Posts: 68
Location: Turbo2k

PostPosted: Fri Jul 28, 2006 7:26 pm    Post subject: Reply with quote

Hi all,

The forum has been restored. Unfortunately the last backup I made was July 10, so if you signed up as a new user since then you will have to do so again. Also, any posts made since July 10 are gone. But at least we're back!

My apologies to all!

OD
_________________
http://turbo2k.net
Truly the Turboist of PCE sites.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
jammaniaclord
Elder
Elder


Joined: 28 Aug 2002
Posts: 339
Location: Pulaski,PA (USA)

PostPosted: Sat Jul 29, 2006 2:19 am    Post subject: Reply with quote

I just checked the forums and i still got that same error message. Are there still some issues?
_________________
The J'lord!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address
Tomaitheous
Elder
Elder


Joined: 27 Sep 2005
Posts: 306
Location: Tucson

PostPosted: Sat Jul 29, 2006 4:17 am    Post subject: Reply with quote

You have to go in through the link on the main page.
_________________
www.pcedev.net
Back to top
View user's profile Send private message
sideshow
Regular
Regular


Joined: 22 Sep 2003
Posts: 137
Location: Southern California

PostPosted: Fri Aug 25, 2006 5:29 am    Post subject: Reply with quote

Forums are having problems again:

Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is using an ILLEGAL copy of SMF!
Back to top
View user's profile Send private message
jammaniaclord
Elder
Elder


Joined: 28 Aug 2002
Posts: 339
Location: Pulaski,PA (USA)

PostPosted: Fri Aug 25, 2006 4:19 pm    Post subject: Reply with quote

Yeah what a bummer man!


COME BACK TO US TURBO2K FORUMS!!!!!!
_________________
The J'lord!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address
Odonadon
Member
Member


Joined: 20 Apr 2002
Posts: 68
Location: Turbo2k

PostPosted: Sun Aug 27, 2006 8:00 pm    Post subject: Reply with quote

I upgraded to the latest version of SMF and now that message is showing up. I'm at a loss as to what I can do (anyone good with SMF please PM me) Smile. I do have a backup of the exact day that error message started up, so nothing is lost. Just a question as to when I can get it back up as I'm on vacation for the next week. For now I'll post a "Forum not available" message until I can get it fixed.

Sorry guys!

OD
_________________
http://turbo2k.net
Truly the Turboist of PCE sites.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
jammaniaclord
Elder
Elder


Joined: 28 Aug 2002
Posts: 339
Location: Pulaski,PA (USA)

PostPosted: Fri Sep 08, 2006 4:46 pm    Post subject: Reply with quote

PLEASE PLEASE PLEASE COME BACK SOON! LOL! Laughing
_________________
The J'lord!
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address
Odonadon
Member
Member


Joined: 20 Apr 2002
Posts: 68
Location: Turbo2k

PostPosted: Sun Sep 10, 2006 6:24 am    Post subject: Reply with quote

Sorry guys, it's probably a simple fix but I've barely had time this week to even look at my computer. Next week looks better and I think I can get it solved before dinner on Monday Smile Keep your fingers crossed!

OD
_________________
http://turbo2k.net
Truly the Turboist of PCE sites.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
sideshow
Regular
Regular


Joined: 22 Sep 2003
Posts: 137
Location: Southern California

PostPosted: Sun Sep 17, 2006 12:16 am    Post subject: Reply with quote

The forums are back. Thanks OD!
Back to top
View user's profile Send private message
Odonadon
Member
Member


Joined: 20 Apr 2002
Posts: 68
Location: Turbo2k

PostPosted: Sat Sep 23, 2006 5:40 am    Post subject: Reply with quote

Oh yeah, thanks Sideshow for letting people know Smile. Yes we're back and thankfully the backups were intact, so we lost nothingt! Muhahaha!

OD
_________________
http://turbo2k.net
Truly the Turboist of PCE sites.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    MagicEngine Forum Index -> General All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group