MagicEngine
Forums
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
 Japanese English 

Gamepad problem

 
Post new topic   Reply to topic    MagicEngine Forum Index -> Bug/Problem Reports
View previous topic :: View next topic  
Author Message
wwk_chan
Visitor
Visitor


Joined: 11 Jun 2002
Posts: 5

PostPosted: Fri Jun 14, 2002 5:48 pm    Post subject: Gamepad problem Reply with quote

Hello,

I already config the gamepad before and it works good. However it suddenly doesn't work today. The margic engine always detect a button pressed (continueously) from the gamepad. Say the right button. So when I playing a game, I cannot control it.

I just wonder if someone know whats wrong with the margic engine or something wrong with my computer?

Also I got my gamepad works good in Windows and other emulators.

Thanks

Wilfred
Back to top
View user's profile Send private message
Kaminari
Elder
Elder


Joined: 19 Apr 2002
Posts: 1432
Location: Paris, France

PostPosted: Sat Jun 15, 2002 3:00 am    Post subject: Reply with quote

Mmm, looks like you triggered that auto-fire switch Wink
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
wwk_chan
Visitor
Visitor


Joined: 11 Jun 2002
Posts: 5

PostPosted: Sat Jun 15, 2002 5:10 am    Post subject: Reply with quote

Hello,

Are you saing that the auto-fire of my gamepad or the mis-configuration of the auto-fire property of magic engine?

I don't think the problem is about the auto-fire of my gamepad, because magic engine detect the Up, or Right button pressed and NOT the A or B button.

Also I tried to install the magic engine with my gamepad in another computer and it works great. Than I re-install the magic engine and the game pad in my computer, but it still doesn't work. So I just wonder if you have an idea about this.

Thanks

Wilfred
Back to top
View user's profile Send private message
Kaminari
Elder
Elder


Joined: 19 Apr 2002
Posts: 1432
Location: Paris, France

PostPosted: Sat Jun 15, 2002 6:20 am    Post subject: Reply with quote

My mistake, I overlooked the fact that it also seems to happen to your cursor pad. (Besides, even if the auto-fire was accidentally activated, it wouldn't be effective unless you'd press the A or B button...)

This is quite weird indeed Confused
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
dmichel
Admin
Admin


Joined: 04 Apr 2002
Posts: 1167
Location: France

PostPosted: Sat Jun 15, 2002 9:12 pm    Post subject: Reply with quote

You can try to change the auto_calibration option in the pce.ini file, this option doesn't do much but sometimes it helps.
_________________
David Michel
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    MagicEngine Forum Index -> Bug/Problem Reports All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group