MagicEngine
Forums
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
 Japanese English 

2 more bugs...

 
Post new topic   Reply to topic    MagicEngine Forum Index -> Bug Reports
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Chris
Regular
Regular


Joined: 19 Apr 2002
Posts: 125

PostPosted: Mon Jun 11, 2007 12:18 am    Post subject: 2 more bugs... Reply with quote

Last Imperial Prince - Crash after intro demo movie at start (introduced in 1.01 - 1.00 is fine)...don't start the game till intro movie starts...


Zeroigar - hangs at start in Normal mode (second on the menu)...
Back to top
View user's profile Send private message
dmichel
Admin
Admin


Joined: 04 Apr 2002
Posts: 1167
Location: France

PostPosted: Mon Jun 11, 2007 6:40 am    Post subject: Reply with quote

I found what was making troubles in 1.01, I will revert back the change I made in the next update.
_________________
David Michel
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    MagicEngine Forum Index -> Bug Reports All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group