MagicEngine
Forums
 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 
 Japanese English 

Always black screen (me too!)

 
Post new topic   Reply to topic    MagicEngine Forum Index -> General
View previous topic :: View next topic  
Author Message
michan
Visitor
Visitor


Joined: 29 Dec 2008
Posts: 4

PostPosted: Mon Dec 29, 2008 11:33 pm    Post subject: Always black screen (me too!) Reply with quote

Hi
Im having the black screen problem too! Sad
When i try to boot a cd it simply goes all black and stays there.
I can see the menu screen and the scrooling background and everything.
I also tried in fullscreen, windowed mode and different screen resolution and nothing worked.
Also checked the log.txt and it seems fine.

Code:

[VIDEO INIT]
driver... OpenGL
renderer:    GeForce 8800 GT/PCI/SSE2
vendor:      NVIDIA Corporation
version:     2.1.2
max texture: 8192 x 8192
display:     640 x 480 (32bit) windowed
checking OpenGL extensions...
  - WGL_ARB_pixel_format... OK
  - WGL_ARB_pbuffer... OK
  - WGL_ARB_render_texture... OK

[INPUT INIT]
opening direct input DLL... OK
init direct input... OK
scanning gamepad device(s)...
  - no gamepad

[SOUND INIT]
scanning sound card... found 1 sound card(s)
checking sound card mixer ("SoundMAX HD Audio" v1.0)... OK
 +SPEAKERS:   vol = 100 [00000000/0000FFFF]
   -WAVEOUT      [ 0] vol =  39 [00000000/0000FFFF]
   -SYNTHESIZER  [ 1] vol = 100 [00000000/0000FFFF]
   -ANALOG       [ 2]
   -ANALOG       [ 3]
   -COMPACTDISC  [ 4] vol =  25 [00000000/0000FFFF] (selected as CD input line)
   -MICROPHONE   [ 5] vol =  25 [00000000/0000FFFF]
   -LINE         [ 6] vol =  25 [00000000/0000FFFF]
   -WAVEOUT      [ 7]
   -WAVEOUT      [ 8]
 +WAVEIN:     
 +UNDEFINED: 
master audio volume... 100 (100)
wav audio volume... 39 (39)
cd audio volume... 25 (25)
opening direct sound DLL... OK
init direct sound... OK
set cooperative level... OK
create primary buffer... OK
setup primary buffer: freq=44100 channels=2 bits=16... OK
create thread... OK

[CD-ROM INIT]
scanning drives...
  + drive E: Optiarc DVD RW AD-7203S  (port=0, unit=0)  [CDROM]
opening ASPI DLL... OK
found 1 adapters
  - drive 0: Optiarc DVD RW AD-7203S  (port=0, unit=0)  [CDROM]
found 1 CD-ROM drive(s)

[CDDA INIT]
creating thread... OK

[CD SCAN INIT]
creating thread... OK

[GAMEPAD INIT]
auto calibration: -500 500

[PSG INIT]
allocating sound buffers(6)... OK
allocating ADPCM sound buffer [0]... OK
allocating ADPCM sound buffer [1]... OK
driver... OpenGL
renderer:    GeForce 8800 GT/PCI/SSE2
vendor:      NVIDIA Corporation
version:     2.1.2
max texture: 8192 x 8192
display:     640 x 480 (16bit) fullscreen
checking OpenGL extensions...
  - WGL_ARB_pixel_format... OK
  - WGL_ARB_pbuffer... OK
  - WGL_ARB_render_texture... OK

[BOOT CD]
reading TOC...
  - track  1 [00]: 00 02 00 (      0,    9175)
  - track  2 [04]: 02 04 25 (   9175,    9561)
  - track  3 [04]: 02 09 36 (   9561,  241135)
  - OK, 3 track(s)


Oh and im very sure that im booting a pf-fx game Smile
Back to top
View user's profile Send private message
dmichel
Admin
Admin


Joined: 04 Apr 2002
Posts: 1167
Location: France

PostPosted: Tue Dec 30, 2008 1:09 am    Post subject: Reply with quote

Does the title of the game appear in the 'boot cd' menu, or does it just says 'PCFX CD'? This might be a bad CD.
_________________
David Michel
Back to top
View user's profile Send private message
michan
Visitor
Visitor


Joined: 29 Dec 2008
Posts: 4

PostPosted: Tue Dec 30, 2008 1:22 am    Post subject: Reply with quote

It says 'data CD'
All the 2 games that i tried says that...
Back to top
View user's profile Send private message
michan
Visitor
Visitor


Joined: 29 Dec 2008
Posts: 4

PostPosted: Tue Dec 30, 2008 2:40 am    Post subject: Reply with quote

Hi again,

Now it works just fine Smile
I think that the problem was with nero 8. My cd was burned with nero but now i got the daemon tool to mount the cue file it works very well.

Thank you for your help Smile
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    MagicEngine Forum Index -> General All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group